Szűrés

A(z) CES 2022 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Dell megújította az egyik legnépszerűbb laptopját

2022. január 7. -

A Dell Technologies bemutatta az új XPS 13 Plust, amely a vállalat eddigi legnagyobb teljesítményű eszköze.* A modellt az alapoktól tervezték újra, modern és stílusos, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseket kapott.  Az XPS 13 Plus az első XPS 13 laptop, amelyet a 12. generációs Intel Core 28 W-os processzorokhoz terveztek. A modell nagyobb méretű, mint az elődje, illetve 55 százalékkal jobb légáramlást biztosító ventilátorokkal rendelkezik. Ennek ellenére a zajkibocsátás nem növekedett.

Tovább

Érkezik a világ legvékonyabb gamer laptopja

2022. január 7. -

A Dell Technologies bemutatta az új Alienware laptopokat és kiegészítőket, többek között a világ legvékonyabb 14 colos gamerlaptopját, a legnagyobb teljesítményű 17 colos AMD Advantage gamerlaptopját és a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorját. 

Tovább

Kényelmes gaming hangszóró kiváló térhangzással

2022. január 7. -

A Panasonic bemutatta SC-GN01 hordható gaming hangszórórendszerének (WIGSS) FINAL FANTASY XIV Online kiadását. A SQUARE ENIX Co. Ltd-vel közösen fejlesztett különleges kiadás egyedi csomagolást kapott és a FINAL FANTASY XIV Online logó valamint a legendás meteoros logó is szerepel a termék külsején.

Tovább

Az LG új tévéi átírják a nézői és felhasználói élményt

2022. január 6. -

Az LG Electronics (LG) bemutatta eddigi legfejlettebb és legimpozánsabb tévécsaládját, élén a vállalat kivételes 2022-es OLED készülékeivel. Az erőteljes képalkotási technológiák, valamint a még több intelligens funkciót és szolgáltatást kínáló, továbbfejlesztett webOS operációs rendszer révén az LG legújabb modelljei minden eddiginél magasabb szintre emelik a nézői és felhasználói élményt.

Tovább